Stap voor stap naar een nieuwe vloer

De oude laminaatvloer slopen

Het project begon met het verwijderen van de oude laminaatvloer. Dit lijkt misschien een simpele stap, maar aangezien zowel het laminaat als de ondervloer verlijmd waren, vraagt dit nog best wat inspanning.

Frezen en leidingen leggen

Vervolgens was het tijd om de vloer klaar te maken voor de vloerverwarming. We hebben speciale machines gebruikt om gleuven in de ondervloer te frezen waar de verwarmingsleidingen precies in passen. Dit is een belangrijke stap die precisie vereist om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt.

Afsmeren en egaliseren

Nadat de leidingen waren gelegd, hebben we de gleuven zorgvuldig afgesmeerd en de hele vloer geƫgaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor een vlakke ondergrond, maar ook voor een optimale warmtegeleiding.

Pvc plakken en plinten zetten

Met een perfect egale ondergrond was het tijd om de nieuwe pvc-vloer te leggen. Pvc is een duurzaam materiaal dat warmte goed geleidt, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming. Na het plaatsen van de pvc hebben we de afwerking verzorgd met bijpassende plinten voor een strakke overgang tussen vloer en muur.

Bezoek ook onze showroom

Ben je geĆÆnspireerd geraakt door dit project en overweeg je zelf ook een nieuwe vloer? Kom dan eens langs in onze showroom in Lemmer. Hier kun je ons uitgebreide assortiment aan vloeren bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze experts. Of je nu gaat voor parket, pvc of tapijt, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw ruimte.

Bij Hoekstra Vloeren zetten we ons volledig in om elk project tot een succes te maken. Ons team van ervaren vakmensen gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij zorgen voor een stijlvol resultaat dat jarenlang meegaat. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen ervoor dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe vloer. Kom langs en laat je inspireren!

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.