De toepassingen van grastapijt

Grastapijt is luxe kunstgras wat voor verschillende toepassingen geschikt is. Het biedt een zachte, stroeve ondergrond die onderhoudsarm is. Het is gemakkelijk schoon te maken en volledig waterdoorlatend. Bovendien wordt het grastapijt in Nederland gemaakt en gaat het lang mee, wat het een duurzame keuze maakt.

Groen grastapijt is natuurlijk perfect voor in de tuin. Maar denk ook aan bijvoorbeeld sportvelden, hondenscholen of speeltuinen. Ons hoge kwaliteit kunstgras grastapijt is uitgevoerd in verschillende kleuren en structuren voor een realistische uitstraling.

Gekleurd grastapijt leent zich perfect als slijtvaste decoratieve ondergrond voor (buiten)inrichting of evenementen.

Grastapijt in teakhout look is ideaal voor terrassen, balkons en scheepsdekken als zachte, duurzame ondergrond. Door de verschillende “houtkleuren” sluit het goed aan op verschillende stijlen.

Direct bestellen?

Dat kan! In onze webshop kunt u de populairste varianten direct bestellen. Wij leveren ons grastapijt standaard in rollen van 4 meter breed, maar kunnen het ook volledig op maat snijden.

Gelegd door vakmensen

Bij ons bedrijf installeren wij grastapijt van hoge kwaliteit, waarbij we rekening houden met belangrijke zaken zoals de voorbereiding van de ondergrond, de juiste afmetingen en het zorgvuldig leggen en verankeren van het tapijt. Door ons vakmanschap bent u verzekerd van een strak en duurzaam resultaat, waarbij u jarenlang kunt genieten van een groene en mooie grasmat, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud.