Een nieuwe ruimte laten aansluiten door aanhelen van een houten vloer

Wanneer u een nieuwe ruimte heeft gerealiseerd, kan het soms lastig zijn om de vloer op de juiste manier af te werken. Het aanhelen van de houten vloer kan dan de oplossing zijn. Door de vloer vanuit de bestaande ruimte door te leggen naar de nieuwe ruimte, lijkt de ruimte  optisch groter dan wanneer er een scheiding zichtbaar is in de vloer.

Wij zorgen ervoor dat de vochtmetingen in de nieuwe ondervloer worden uitgevoerd en dat het passende hout wordt gezocht om de vloer mooi te laten doorlopen waardoor er bijna geen onderscheid is tussen de nieuwe en oude vloer.

Houten vloer aanhelen en schuren voor een mooi resultaat

Om het kleurverschil tussen het oude en nieuwe hout zo klein mogelijk te houden, adviseren wij om de gehele vloer te laten schuren en opnieuw te laten afwerken. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel en ziet de vloer er weer als nieuw uit. Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en afwerken van houten vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Laat uw houten vloer aanhelen door Hoekstra Vloeren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanhelen van uw houten vloer? Dan bent u bij Hoekstra Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het aanhelen, schuren en afwerken van houten vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!