Persoonlijk en bestand tegen een stootje

Wij begrijpen als geen ander dat uw vloeren en meubels een belangrijke investering zijn en dat u wilt dat ze er altijd zo goed als nieuw uitzien. Daarom bieden wij een professionele en kwalitatieve reinigingsservice aan, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en schoonmaakmiddelen. Zo kunnen wij zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil verwijderen, zonder uw vloer of meubels te beschadigen.

Onze service begint altijd met een vrijblijvende afspraak bij u thuis, waarbij we uw vloeren en meubels bekijken en bespreken wat voor u de beste oplossing is. Zo kunnen we eventuele beschadigingen of verkleuringen zien en daarop onze reinigingsmethode aanpassen. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u, waarin we alle kosten en werkzaamheden duidelijk voor u op een rijtje zetten.

Wij zetten ons ook in voor het onderhouden van uw houten of parketvloer. Lees hier meer.

Reiniging van vloeren, tapijten en meubels

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor het reinigen van uw vloeren en meubels? Dan bent u bij Hoekstra Vloeren aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op uw schip. Wij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw vloeren en meubels er weer als nieuw uitzien!