Een nieuwe start voor je parket

Het proces begint met een goede beoordeling van de staat van je vloer. Soms is het niet eens nodig om de grote middelen in te zetten. Een dieptereiniging kan al wonderen doen om je vloer weer te laten stralen. Maar als de slijtage toch te diep zit, is schuren en opnieuw afwerken een fantastische optie.

Jouw parket laten schuren: weer als nieuw

De parketvloer uit dit project had zijn beste tijd gehad. We hebben deze vloer in zijn geheel geschuurd voor een strak oppervlak en afgelakt met een medium matte lak in een lichte kleur voor een frisse en moderne look.

Het resultaat? Een vloer die eruitziet alsof hij net gelegd is. Klaar om je huis weer die warme, uitnodigende sfeer te geven. En het mooiste van alles? Deze investering kost een fractie van een nieuwe vloer en is minstens zo mooi.

Durf te vernieuwen met kleur

Ben je toe aan iets nieuws? Dan is het laten schuren van parket het perfecte moment om niet alleen je vloer er netjes uit te laten zien, maar ook een nieuwe uitstraling te geven. Door te kiezen voor een ander soort afwerking, lak, olie of wax, geef je de hele ruimte een update. Bovendien zijn deze in diverse tinten te verkrijgen. Het is een eenvoudige manier om je huis een compleet nieuwe look te geven, zonder dat je daarvoor al te diep in de buidel hoeft te tasten.

Ook uw parket laten schuren?

Heb je een houten vloer die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Met bijna 20 jaar ervaring in (houten) vloeren, weten we precies wat jouw parket nodig heeft om weer te stralen. Onze vakmensen zorgen voor perfecte afwerking, of het nu gaat om een dieptereiniging, schuren, lakken of oliƫn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op over het laten schuren van jouw parket. Samen zorgen we ervoor dat je vloer weer jaren mee kan en je huis die warme, uitnodigende sfeer terugkrijgt die het verdient.

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.