Weelderig en zacht tapijt in elke mogelijke kleur of patroon

Tapijt als vloerbedekking is door de opkomst van parket, laminaat en pvc een beetje in de vergetelheid geraakt, ouderwets gevonden misschien wel. Wij vinden dat echter volledig ongegrond.

Tapijt voelt zacht en comfortabel aan onder de voeten en kan daarom vooral prettig zijn in slaapkamers en andere ruimtes waar je veel tijd doorbrengt. Het zachte gevoel van tapijt kan ook helpen om stress te verminderen en kan bijdragen aan een ontspannen sfeer in huis.

Een ander voordeel van tapijt is dat het geluid kan dempen. Dit kan een goede keuze zijn voor bijvoorbeeld appartementen of kamers bovenop een kamer met veel activiteit. Tapijt kan helpen om geluid te absorberen en te voorkomen dat het zich verspreidt door de ruimte en de ruimte eronder.

Tapijt kan ook helpen om warmte vast te houden. Dit kan een goede keuze zijn voor koudere klimaten of ruimtes die niet goed geïsoleerd zijn. Tapijt kan helpen om de warmte in de ruimte vast te houden en te voorkomen dat deze ontsnapt door de vloer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een meer comfortabele leefomgeving.

Een ander voordeel van tapijt is dat het in veel verschillende kleuren, patronen en texturen verkrijgbaar is. Hierdoor is het mogelijk om de vloerbedekking af te stemmen op de inrichting van de ruimte en de persoonlijke smaak. Bovendien kan tapijt een warme en gezellige uitstraling aan een ruimte geven, waardoor het een uitnodigende plek wordt om te verblijven.

Tot slot is tapijt over het algemeen betaalbaarder dan veel andere soorten vloerbedekking, zoals hardhouten vloeren of tegels. Dit maakt het een goede keuze voor mensen met een beperkt budget of voor mensen die een groter oppervlak willen bedekken zonder de kosten op te laten lopen.

Al met al zijn er dus verschillende redenen om te kiezen voor tapijt als vloerbedekking. Het kan comfort, geluidsdemping, warmte-isolatie en betaalbaarheid bieden, evenals een grote keuze aan kleuren, patronen en texturen.

Ons aanbod tapijt vloerbedekking

Wij hebben hét tapijt waar u naar op zoek bent. Dat durven wij te beloven omdat we niet alleen een uitgebreid assortiment hebben, maar omdat we ook hoge kwaliteit tapijt naar wens kunnen laten maken aan de hand van uw ontwerp, of een ontwerp van onze stylisten.

In ons assortiment vindt u hoog en laagpolige tapijten, grof of fijn structuur, effen en gemêleerde kleuren, eigenzinnige en subtiele dessins. In onze showroom verrassen we u graag. Maak vrijblijvend een afspraak!

Gelegd door vakmensen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. Wij zorgen ervoor dat de ondergrond goed is voorbereid, de juiste kwaliteit ondervloer wordt gebruikt, de ruimte zorgvuldig wordt opgemeten en de juiste tools en materialen worden gebruikt. Daarnaast hebben onze vakmensen jarenlange ervaring in het snijden, leggen en afwerken van tapijt, zodat het tapijt mooi en duurzaam is en jarenlang meegaat. Daarmee geniet u van een prachtig gelegde vloerbedekking tapijt waar u jarenlang plezier van zult hebben!