Teak kunstgras: perfect aan boord of aan vaste wal

Eén van onze populairste soorten grastapijt is teak kunstgras. Verkrijgbaar in verschillende tinten bruin en grijs met zwarte streepjes die doen denken aan een houten scheepsdek.

Teak kunstgras is niet wollig, maar laagpolig. Hierdoor is het comfortabel te belopen met zowel schoeisel als op blote voeten. Het wordt bovendien niet bloedheet in de zon en niet glad als er water op ligt wat het comfort en de veiligheid verhoogt.

Het teak grastapijt was wij leveren is van een bijzonder slijtvaste kwaliteit, waardoor het erg graag wordt toegepast op schepen. Het blijft jarenlang in uitstekende staat omdat het ongevoelig is voor weersomstandigheden. Maar ook als beursvloer, op het balkon of als sportvloer doet teak grastapijt het zeer goed. Het is een eenvoudige en onderhoudsarme manier om je buitenvloer sfeer te geven.

grijs teak kunstgras

Kunstgras in grijs, beige, bruin en andere natuurtinten

Met kunstgras in natuurlijke tinten zoals grijs, bruin en beige brengt u een eigentijdse, elegante uitstraling naar uw terras, balkon of beursvloer. Mét de bekende voordelen van ons hoge kwaliteit kunstgras:

  • Lange levensduur
  • Weersbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Waterdoorlatend
  • Comfortabel

Bont gekleurd kunstgras

Ben je op zoek naar een duurzame ondergrond om de aandacht te trekken en op te fleuren? Denk dan eens aan kunstgras! Een geel kunstgras speeltuinvloer biedt sportschoenen en kinderknietjes een goede bodem. Ook een paarse of groene of rode kunstgras loper is opgewassen tegen elk publiek. Met een stijlvolle blauwe kunstgras beursvloer geef je gasten een representatief onthaal.

Uw partner voor gekleurd en teak kunstgras

Hoekstra Vloeren is één van de grootste leveranciers van kunstgras. Profiteer van snelle levering omdat we onze populairste soorten ruim beschikbaar hebben. Daarnaast kunnen we alle soorten voor u op maat leveren en hebben we geen problemen me grote oppervlaktes.