De Expertise van Hoekstra Vloeren

Met jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van parketvloeren, heeft Hoekstra Vloeren een reputatie opgebouwd die staat als een huis. Ons team van deskundige vakmensen behandelt elke vloer met de zorg en aandacht die het verdient. Wij begrijpen dat een parketvloer niet zomaar een vloer is; het is een investering in uw wooncomfort en de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Bovendien is het een duurzame keuze. Door uw parketvloer te laten schuren in plaats van te vervangen, draagt u weer een klein beetje bij aan een beter milieu. Bovendien is het vervangen van een goede houten vloer uiterst zonde wanneer dit niet nodig is.

Waarom Parket Schuren?

Parket schuren is een effectieve manier om:

 • Krassen en deukjes te verwijderen
 • De oorspronkelijke kleur en glans te herstellen
 • De levensduur van uw vloer te verlengen
 • Een frisse en verzorgde uitstraling te creëren
 • Een nieuwe look aan uw parket te geven

Ons Schuurproces

Ons schuurproces is zorgvuldig afgestemd op de unieke eigenschappen van uw parketvloer. Wij doorlopen de volgende stappen:

 1. Inspectie: We beoordelen de huidige staat van uw vloer en bespreken uw wensen.
 2. Voorbereiding: We beschermen uw interieur en bereiden de vloer voor op het schuren.
 3. Schuren: Met professionele apparatuur schuren we de vloer in verschillende fasen, tot het hout weer als nieuw is.
 4. Afwerking: We behandelen de vloer met een lak, olie of hardwax naar keuze voor een duurzame bescherming in uw gewenste stijl.
 5. Controle: Na afloop controleren we zorgvuldig het resultaat en zorgen we dat uw ruimte netjes achterblijft.

Schuren of reinigen?

Het schuren van uw parket is perfect als uw vloer door de jaren heen dusdanig veel deuken heeft opgeleverd, of wanneer u uw vloer van een geheel nieuwe uitstraling of afwerking wilt laten voorzien. Wanneer de vloer alleen sterk vervuild is, kunt u misschien toe met het reinigen van uw vloer.

De vertrouwde keuze voor het schuren van uw parketvloer

De Voordelen van Hoekstra Vloeren

 • Deskundigheid: Wij hebben 30 jaar kennis en ervaring om elk type parketvloer te behandelen.
 • Persoonlijke Aandacht: Uw wensen staan centraal, en we bieden advies op maat.
 • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen de beste producten voor een optimaal resultaat.
 • Transparante Communicatie: U weet precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Parket schuren in Friesland

Bij het overwegen van het schuren van uw parketvloer, is het belangrijk om te kiezen voor een partner die niet alleen de klus klaart, maar die ook een meerwaarde biedt voor de lange termijn. Hoekstra Vloeren staat voor een investering in kwaliteit en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen vandaag schittert, maar ook in de toekomst zijn glans behoudt.

Het kiezen van de juiste specialist voor het schuren van uw parket in Friesland is een beslissing die zorgvuldig genomen dient te worden. Vertrouw op het vakmanschap van Hoekstra Vloeren. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie en laat u overtuigen door onze deskundige aanpak. Uw parketvloer verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Wacht niet langer en herontdek de schoonheid van uw parketvloer. Neem vandaag nog contact op met Hoekstra Vloeren en zet de stap naar een vloer die weer jaren mee kan.