Eindeloze mogelijkheden en stijlen

Bij Hoekstra Vloeren zijn we trots op onze flexibiliteit en het vermogen om elke wens van onze klanten te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne look of een warme, klassieke uitstraling, onze PVC vloeren bieden:

  • Een breed scala aan designs en patronen
  • Verschillende texturen die de uitstraling van natuurlijk hout of steen nabootsen
  • Maatwerkoplossingen voor unieke ruimtes

Ongeëvenaarde service en kwaliteit

Onze toewijding aan service en kwaliteit is wat ons onderscheidt. Met bijna twee decennia ervaring in het vak, bieden wij:

  • Persoonlijk advies en begeleiding van begin tot eind
  • Een professionele installatieservice door ervaren vakmensen
  • Hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen
  • Uitgebreide diensten zoals het aanleggen van vloerverwarming of het aanbieden van stoffering

Uw PVC vloer laten leggen in Lemmer? Hoekstra Vloeren en haar zusteronderneming Hoekstra Interieur hebben al 20 jaar ervaring in vloeren, stoffering en meer! Laat je verrassen door ons aanbod en onze service.

De mogelijkheden van PVC

Heeft u besloten dat u een moderne vloer wilt laten leggen met alle bijkomende voordelen? Dan gaat er een wereld voor u open!

Natuurlijk kunt u kiezen voor een houtlook PVC, deze zijn beschikbaar in alle mogelijke houtkleuren en kunt u natuurlijk laten leggen in de patronen zoals ook bij parket gebruikt worden, zoals planken en visgraat.

PVC is ook verkrijgbaar in tegellook of betonlook. Zeer populair in badkamers, maar natuurlijk ook geschikt voor elke andere ruimte in uw woning.

Met PVC is ook een wereld aan creatieve patronen en kleuren mogelijk. Zoals een hexagon, diamant of triangelpatroon waarin u verschillende hout- en steentinten kunt combineren.

Uw pvc vloer laten leggen in Lemmer door Hoekstra?

Het kiezen van de juiste vloer is een belangrijke beslissing. Bij Hoekstra Vloeren maken we die keuze graag wat gemakkelijker voor u door:

  1. Ons te richten op uw specifieke wensen en behoeften
  2. Een luisterend oor te bieden en samen met u de beste oplossing te vinden
  3. Te zorgen voor een zorgeloze installatie en een resultaat waar u trots op kunt zijn

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Lemmer en laat u inspireren door de eindeloze stijlen en designs. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en samen met u de perfecte vloer voor uw ruimte te kiezen.

Klaar voor een vloer die bij u past?

Bij Hoekstra Vloeren geloven we dat een vloer een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Bent u klaar om de stap te zetten naar een PVC vloer die niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen.

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.