Eindeloze mogelijkheden en stijlen

Bij Hoekstra Vloeren bieden we een breed scala aan PVC vloeren die perfect aansluiten bij elke stijl en elk interieur. Of u nu houdt van een moderne, strakke look of een meer traditionele, warme uitstraling prefereert, onze collectie biedt voor ieder wat wils. Onze PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en comfortabel onder de voet.

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Zij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en adviseren u over de beste opties voor uw situatie. Het is deze persoonlijke touch die zorgt voor een vloer die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kwaliteit en vakmanschap

De installatie van uw PVC vloer is bij ons in goede handen. Onze professionele legservice zorgt voor een vlekkeloze installatie, waarbij aandacht voor detail en vakmanschap vooropstaan. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt gelegd en jarenlang mee gaat. Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming? Ook dat regelen we moeiteloos voor u.

Uw PVC vloer laten leggen in Heerenveen? Hoekstra Vloeren en haar zusteronderneming Hoekstra Interieur hebben al 20 jaar ervaring in vloeren, stoffering en meer! Laat je verrassen door ons aanbod en onze service.

De mogelijkheden van PVC

Heeft u besloten dat u een moderne vloer wilt laten leggen met alle bijkomende voordelen? Dan gaat er een wereld voor u open!

Uiteraard hebben wij een ruim assortiment houtlook PVC,  beschikbaar in alle mogelijke houtsoort. Deze kunnen wij voor u leggen in alle bekende en minder bekende legpatronen.

PVC is ook verkrijgbaar in tegellook of betonlook. Een klassieke look voor in de badkamer of keuze, maar met de warmte van PVC.

Met PVC is ook een wereld aan creatieve patronen en kleuren mogelijk. U kunt met bijzondere vormen in verschillende kleuren oneindig variëren.

Uw pvc vloer laten leggen in Heerenveen door Hoekstra?

Overweegt u een PVC vloer te laten leggen in Heerenveen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw droomvloer werkelijkheid te maken. Bij Hoekstra Vloeren zijn we meer dan alleen een vloerenspecialist; als interieurspecialist zijn we zijn uw partner in het creëren van een thuis. Laat ons deel uitmaken van uw reis.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar de vloer van uw dromen. Bij Hoekstra Vloeren maken we die keuze graag wat gemakkelijker voor u door:

  1. Ons te richten op uw specifieke wensen en behoeften
  2. Een luisterend oor te bieden en samen met u de beste oplossing te vinden
  3. Te zorgen voor een zorgeloze installatie en een resultaat waar u trots op kunt zijn

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Lemmer en laat u inspireren door de eindeloze stijlen en designs. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en samen met u de perfecte vloer voor uw ruimte te kiezen.

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.