Eindeloze mogelijkheden en stijlen

Bij Hoekstra Vloeren zijn we trots op onze flexibiliteit en het vermogen om aan elke wens van onze klanten te voldoen. Of u nu een voorkeur heeft voor een minimalistische, moderne uitstraling of een warme, traditionele look, onze PVC vloeren bieden:

  • Een uitgebreid assortiment aan designs en patronen.
  • Diverse texturen die de look van natuurlijk hout of steen nabootsen.
  • Op maat gemaakte oplossingen voor unieke ruimtes.

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Onze toewijding aan service en kwaliteit onderscheidt ons. Met twintig jaar ervaring, bieden wij:

  • Persoonlijk advies en begeleiding van het eerste contact tot de voltooiing.
  • Professionele installatieservice door ervaren vakmensen.
  • Hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als comfort verzekeren.

Wilt u genieten van het comfort van vloerverwarming? Een nieuwe vloer is ook het uitgewezen moment om hierover na te denken. Indien gewenst voeren we dit ook uiterst professioneel voor u uit, of u nu een houten of een betonnen ondervloer heeft.

Wilt u uw PVC vloer laten leggen in Emmeloord? Hoekstra Vloeren, met twintig jaar ervaring in vloeren, stoffering en meer, staat voor u klaar. Laat u verrassen door ons aanbod en onze service.

De eindeloze mogelijkheden van PVC

Indien u de keuze heeft gemaakt voor een eigentijdse vloer met de daarbij horende voordelen, staat u een scala aan mogelijkheden te wachten!

U heeft de optie om te gaan voor PVC met een houtlook, beschikbaar in een breed spectrum aan houttinten, die u kunt laten installeren in diverse patronen die traditioneel voor parketvloeren worden gebruikt, zoals plank- en visgraatmotieven.

Daarnaast biedt PVC de optie voor een tegel- of betonuitstraling, een favoriete keuze voor badkamers, maar eveneens passend voor iedere andere kamer in uw huis.

PVC biedt verder de kans om creatief te zijn met patronen en kleuren, met opties zoals hexagon, diamant, of driehoekige patronen, waarmee u verschillende tinten hout en steen kunt mixen en matchen.

Uw pvc vloer laten leggen in Emmeloord door Hoekstra?

Kiezen voor Hoekstra Vloeren voor het leggen van uw PVC vloer in Emmeloord betekent:

  1. Een focus op uw specifieke wensen en behoeften.
  2. Een luisterend oor en samenwerking om de beste oplossing te vinden.
  3. Een zorgeloze installatie met een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom in Lemmer en laat u inspireren door de eindeloze stijlen en designs. Ons team verwelkomt u graag en helpt u de perfecte vloer voor uw ruimte te kiezen.

Bent u klaar voor een PVC vloer die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken.

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.