Kunstgras voor elke toepassing

Kunstgras voor op een scheepsdek, kunstgras voor een hondenschool, kunstgras voor en beursvloer, kunstgras voor een speeltuin… De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij hebben voor u het perfecte type hoge kwaliteit kunstgras voor elke toepassing.

Kunstgras is verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Luxe, zacht kunstgras wat van een afstandje net echt lijkt, tot kort, stevig en felgekleurd kunstgras. Ieder type kunstgras heeft zijn eigen toepassing. Wat al deze toepassingen samenvoegt zijn de kwaliteiten:

  • weersbestendig
  • waterdoorlatend
  • lange levensduur
  • gering onderhoud

In de jaren dat wij bestaan hebben wij kunstgras al op vele manieren toegepast. Op scheepsdekken zijn teak-look en graslook kunstgras een perfecte combinatie omdat ze een vakantiegevoel geven en daarnaast niet glad zijn als het nat is.

Felgekleurd kunstgras is een perfecte blikvanger voor een terras of sport- en spelgelegenheid, zowel aan wal als aan dek.

Door verschillende kleuren kunstgras te combineren, zijn de mogelijkheden eindeloos, van een XL schaakbord, tot midgetgolf of boter-kaas-en-eieren.

Daagt u ons uit?

Heeft u een idee waar kunstgras mogelijk de oplossing voor is? Daag ons uit! Met onze enorme voorraad kunnen we u niet alleen veel opties bieden, maar ook snel de oplossing voor u verzorgen.

Bij Hoekstra Vloeren verzorgen wij een project graag van begin tot eind voor u, ook als het om kunstgras gaat. We denken met u mee over de beste optie voor uw vraag en zorgen voor een vakkundig aangebrachte grasmat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Als vloerenspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bekijk de mogelijkheden in parket, pvc en tapijt.