Waarschijnlijk staan ook bij u de volgende passagiers alweer gauw op de stoep. Het is daarom handig dat u uw schip weer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Op onze nieuwe locatie bevindt zich een grote opslagplaats waar wij de materialen voor uw verbouwing en (her)stoffering kunnen opslaan, waardoor wij niet afhankelijk zijn van leveringstijden. Zo kunnen wij sneller aan de slag met de verbouwing van uw schip. Daarnaast kunt u deze opslag ook gebruiken voor het opslaan van uw voorraad aan goederen, uw eigen tapijt, vloeren of reserveonderdelen. Zo houdt u alle ruimte aan boord, en zorgen wij ervoor dat u snel weer verder kunt.

Voor ieder denkbaar tapijt kunt u bij ons terecht. Naast onze eigen uitgebreide collectie bieden wij u de mogelijkheid om een eigen design te laten drukken of in Axminster kwaliteit te bestellen. U kunt ook onze designers vragen om een ontwerp voor u te creëren. De tapijten zijn in allerlei verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar, zodat uw ruimte de juiste sfeer uitstraalt. Alles wordt zoveel mogelijk naar uw wensen aangepast, zodat uw schip is voorzien van stijlvol tapijt.

Wij zijn de grootste aanbieder van grastapijt in Nederland. Grastapijt is ideaal voor scheepsdekken, maar ook perfect voor het inrichten van hondenscholen, op balkons of terrassen.  Wij leveren natuurlijk het traditionele groene grastapijt, maar andere kleuren en vele verschillende patronen en gradaties zijn ook bij ons verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het bekende teak tapijt, deze is bij ons te verkrijgen in zowel dark als light sortering. Een écht Nederlands product voor uitermate scherpe prijzen.

Natuurlijk wilt u dat uw vloeren en meubels er altijd zo goed als nieuw uitzien. Onze specialisten bij Hoekstra Vloeren staan voor u klaar om al uw vloeren en meubels professioneel te laten reinigen. Zowel na de winterwerkzaamheden als tijdens het seizoen zorgen wij ervoor dat al uw vloeren, van parket tot grastapijt, er weer als nieuw uitzien. Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u langskomen om de vloer en meubels te bekijken. Zo kunnen we zien wat voor u de beste oplossing is en kunt u misschien wel kosten besparen.

Wilt u uw schip anders inrichten of compleet opnieuw indelen? Hoekstra Vloeren probeert u zoveel mogelijk uit handen te nemen en zo snel mogelijk de juiste oplossing te bieden. Door onze eigen ligplaatsen in Lemmer kunnen wij gemakkelijk grote projecten aanpakken. Natuurlijk kunnen wij ook naar u toe komen om een totale verbouwing tot stand te brengen. Met onze eigen architecten staan wij garant voor gedetailleerde ontwerpen, berekeningen en controles. Wilt u liever geen architect het werk laten doen? Wij kunnen zelf ook genoeg aanbevelingen geven en met u meedenken over de inrichting van uw schip. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel aan de slag en leveren we uw schip weer sleutelklaar bij u af.

Van herstofferen tot een compleet nieuw interieur, ook hiervoor kunt u bij Hoekstra Vloeren terecht. Wij beschikken over alle nodige materialen om uw interieur er weer als nieuw uit te laten zien. Denk aan bijvoorbeeld nieuwe, brandvertragende matrassen of prachtige muurdecoratie. Naast meubels voor binnen kunt u bij ons ook terecht voor dekmeubilair, zoals ligstoelen en tafeltjes. Wij verzorgen voor u het totaal pakket aan benodigde materialen en diensten, zodat uw schip er weer zo goed als nieuw uitziet.

Voor het (her)stofferen van zowel uw interieur als exterieur kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen, produceren en leveren nieuwe gordijnen en hangen deze voor u op. Ook het herstofferen van meubels bij bijvoorbeeld een versleten stofje of als er een nieuwe kleur nodig is wordt door ons geregeld. Met onze brandvertragende kwaliteit, onze eigen uitgebreide collectie, maar ook de mogelijkheid tot het gebruiken van eigen ontwerpen proberen wij uw wensen zoveel mogelijk tegemoet te komen.